SPICY CHEF

Foodtruck

De wereld leek even stil te staan in 2020. Door de pandemie wisten we niet wat er zou gebeuren, niet hoe lang de deuren van De Lindehof gesloten zouden blijven. Maar stilstaan was geen optie voor me en dus besloot ik met een foodtruck te beginnen. De Spicy Chef foodtruck met mama’s home food. Heerlijke bara’s en roti’s waar ik zelf zo dol op ben en die ik van mijn moeder leerde maken. Geen ingewikkelde gerechten, maar smakelijke streetfood met de warmte van thuis om de moed erin te houden. Voor vriendelijke prijzen zodat iedereen kon genieten. Zin in kaviaar of champagne? Ook dat had de Spicy Chef foodtruck. Het werd een feest: ik experimenteerde met luxe bara’s met kaviaar, Japanse wagyu en truffel, we maakten mama’s lekker pittige bami met kip, we hadden toetjes, drankjes. Niks was te gek. We gingen het land af, mensen stonden uren geduldig in de rij. We hebben zóveel mensen ontmoet. Dat was fantastisch. De foodtruck begon als tussendoortje, maar werd een overweldigend succes.

Voor nu staat de Spicy Chef foodtruck in de garage, om op krachten te komen na alle intensieve maanden, maar hou deze pagina in de gaten. Als de motor klinkt, komt mama’s home food er weer aan!

Spicy Chef het kookboek

In Spicy Chef, ‘verhalen en recepten uit de keuken van de Lindehof’, neem ik u mee naar mijn jeugd in Suriname, mijn vroege jaren in Nederland en de geweldige reizen waar ik inspiratie opdoe voor mijn gerechten. Natuurlijk duiken we ook samen de keuken in. We beginnen met makkelijke gerechten van vroeger en werken samen toe naar signatuurgerechten die onze vaste gasten zullen herkennen, zoals de rendang met ijs van gemberbier en kreeft met appelcurry. 

You cannot copy content of this page