sfeer

Gastvrijheid en een warm welkom​

Gastvrijheid omarmt je op het moment dat je De Lindehof binnenstapt. Een warm welkom door zowel de bediening als aan tafel door chef-kok Soenil Bahadoer zelf. Het restaurant is licht met accenten in aardse tinten. Aan het plafond hangt een schitterend armatuur. Een subtiele glaspartij gunt de gasten een blik in de keuken.

Keuken
Bekijk de filosofie achter de gerechten en waar de kwaliteit vandaan komt
Bekijk de keuken
Video's
Bekijk hier alle video's over de Lindehof, zowel in het Nederlands als in het Engels.
Ga naar video's
Reserveer een tafel
Reserveer nu
Previous
Next

Een kijkje in de keuken

Chef's Table

Het reilen en zeilen in de keuken op de voet volgen? Dat kan aan de ‘Chef’s Table for 2’. U zit op de eerste rij en kijkt mee hoe Soenil Bahadoer en zijn witte brigade te werk gaan. Tegelijkertijd verwennen zij u met een fantastisch reeks kleine gerechtjes. Een spektakel van mondvermakertjes en smaakbommetjes die de keuken van Soenil zo speciaal maken.

Chef's Table

Prijs voor 2 personen € 350,-, exclusief drank.
Scroll naar boven

Lieve gasten,

Wat een vreselijk bericht voor onze collega’s en gasten. Uit belang voor de volksgezondheid is het besluit van het kabinet begrijpelijk.

Met pijn in ons hart sluit de Lindehof tot 28 april en nader order. Alle bestaande reserveringen voor deze periode komen te vervallen. Wij nemen contact op met onze gasten om de mogelijkheden te bekijken en gemaakte reserveringen te verplaatsen tot na 28 april. Online reserveringen vanaf 30 april blijft mogelijk op deze website. 

Via onze e-mailadres info@restaurant-delindehof.nl zijn wij bereikbaar voor vragen. Wij wensen iedereen een goede gezondheid en sterkte toe!

Team Restaurant de Lindehof