Keuken

Filosofie

Alle gerechten van Soenil vormen een harmonieuze compositie van smaak, geur, kleur en vorm. Uiteraard vervult de smaak daarbij de hoofdrol. Iedere smaak heeft haar eigen kracht en intensiteit. In elk hapje moeten al deze aspecten naar voren komen, het moet een smaakexplosie worden die stapsgewijs wordt opgebouwd. Eten moet een feestje zijn, een feestje dat moet swingen!

Previous
Next

Kwaliteit

Kwaliteit met een hoofdletter K. Vlees, vis, groenten, het moet allemaal top zijn. Zeker omdat Soenil alleen met pure, verse producten werkt. Als het mogelijk is, betrekt De Lindehof producten uit de directe omgeving. Maar alleen als dat ook de beste kwaliteit is.

Leveranciers vormen een belangrijke bijdrage aan het succes. Zij zorgen niet alleen voor continuïteit, maar wijzen ook op nieuwe producten en ontwikkelingen.

MENU TOQUE BLANCHE

6 gerechten. Per couvert € 142,50 Inclusief Wijnarrangement € 210,00
Scroll naar boven

Lieve gasten,

Wat een vreselijk bericht voor onze collega’s en gasten. Uit belang voor de volksgezondheid is het besluit van het kabinet begrijpelijk.

Met pijn in ons hart sluit de Lindehof tot 28 april en nader order. Alle bestaande reserveringen voor deze periode komen te vervallen. Wij nemen contact op met onze gasten om de mogelijkheden te bekijken en gemaakte reserveringen te verplaatsen tot na 28 april. Online reserveringen vanaf 30 april blijft mogelijk op deze website. 

Via onze e-mailadres info@restaurant-delindehof.nl zijn wij bereikbaar voor vragen. Wij wensen iedereen een goede gezondheid en sterkte toe!

Team Restaurant de Lindehof