RESERVEREN

Hoe kunt u reserveren?

Wij werken met een reserveringssysteem. Op elke pagina vindt u onderin de knop om te reserveren.

Wij willen u attenderen op de Algemene Voorwaarden Restaurant de Lindehof die van toepassing zijn wanneer u een reservering plaatst. Ook verzoeken wij u vriendelijk de gewenste aankomsttijd in acht te nemen en ons vooraf op de hoogte te stellen van eventuele allergieën of dieetwensen.

Cadeaubon Lindehof

Met een cadeaubon van De Lindehof kunt u iemand echt blij maken. Kies een mooi arrangement of een vast tegoed. Is er iemand jarig? Afgestudeerd? Of is het Moederdag? Stel dan het perfecte moment in om de cadeaubon te versturen!

Op elke pagina onderin vindt u de knop om een bon te kopen. Er zijn cadeaubonnen vanaf: € 50 tot € 500.

Vakantie

Om steeds weer met alle inzet en energie de mooiste gerechten voor onze gasten te kunnen bedenken, is het belangrijk af en toe even tot rust te komen.

Daarom zijn wij gesloten van:

  • maandag 4 mei t/m vrijdag 8 mei 2020, lunch. Diner gaan we weer open.
Scroll naar boven

Lieve gasten,

Wat een vreselijk bericht voor onze collega’s en gasten. Uit belang voor de volksgezondheid is het besluit van het kabinet begrijpelijk.

Met pijn in ons hart sluit de Lindehof tot 28 april en nader order. Alle bestaande reserveringen voor deze periode komen te vervallen. Wij nemen contact op met onze gasten om de mogelijkheden te bekijken en gemaakte reserveringen te verplaatsen tot na 28 april. Online reserveringen vanaf 30 april blijft mogelijk op deze website. 

Via onze e-mailadres info@restaurant-delindehof.nl zijn wij bereikbaar voor vragen. Wij wensen iedereen een goede gezondheid en sterkte toe!

Team Restaurant de Lindehof