Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Restaurant de Lindehof Nuenen

Bij Restaurant de Lindehof hanteren wij de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Dit zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven zoals hotels, restaurants, cafés en aanverwante bedrijven (waaronder cateringbedrijven, partyservicebedrijven e.d.) horecadiensten verlenen en horecaovereenkomsten sluiten.

Voorwaarden en kosten Uniforme Voorwaarden Horeca

Een annulering dient schriftelijk te worden aangeleverd, aan een mondelinge annulering kunnen geen rechten worden ontleend. Bij een no show mag in alle gevallen alles doorbelast worden en is de gast verplicht dit te voldoen.

Annulering groep vanaf 4 personen:
– Een annulering dient minimaal 24 uur voor het gereserveerde tijdstip door te worden gegeven.
– Bij 72 uur of minder behouden wij het recht om 50% door te belasten. *
– Bij 48 uur of minder behouden wij het recht om 75% door te belasten. *

Annulering individuen tot 4 personen:
– Een annulering dient minimaal 24 uur voor het gereserveerde tijdstip door te worden gegeven.
– Bij 48 uur of minder behouden wij het recht om 50% door te belasten. *

* Van de prijs van een menu Toque Blanche 6 gangen, per persoon.

Website en inhoud

Alle foto’s & video’s op deze website zijn eigendom van de Restaurant Lindehof en zijn beschermd door de Nederlandse auteurswet. Foto’s, tekst, lay-out en overige content mogen niet worden gedownload, gescand, gekopieerd, vermenigvuldigd, afgedrukt, opgeslagen, gewijzigd, (digitaal) bewerkt of anderzijds worden gebruikt zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van de eigenaar, in dit geval restaurant de Lindehof.

De foto’s op de website van restaurant de Lindehof mogen alleen gebruikt worden als de Lindehof via e-mail op de hoogte wordt gebracht ([email protected]) mét een verwijzing naar de website (www.restaurant-delindehof.com).

You cannot copy content of this page