webshop

Soenil Bahadoer met Yaxell, Triangle & BergHOFF

Tweesterrenchef Soenil Bahadoer bundelde zijn kookkracht met Yaxell, Triangle & Berghoff voor de ontwikkeling van zijn eigen aanbevolen productlijn. Als kok weet je als geen ander; goed gereedschap is onmisbaar in de keuken. Met geslepen messen en hoogwaardige pannen kun je in de keuken vakkundig aan het werk. 

bekijk hier enkele producten uit de webshop

Messen Foudraal

Nieuw in mijn shop zijn deze stoere écht lederen messen roltassen. Met de handtekening van Soenil. De UTAH CHOCO heeft TIEN stevig gestikte gleuven voor koksmessen. Deze mooie roltassen zijn afgewerkt met cognac kleurige banden van tuigleer.

Echt Lederenschort

Nieuw zijn deze stoere écht lederen schorten. Met de handtekening van Soenil. Een goed lederen schort beschermt u tegen opspattende vloeistoffen. Het schort UTAH RUST is 82 cm lang en 60 cm breed en handgemaakt van stevig en dik buffelleer met een gebruikte look.

Kiritsuke mes - 20 cm Super Gou

Soenil Bahadoer: ‘Het Kiritsuke mes is een vreemde eend in de bijt. Het is een Japans mes gemaakt met de Europese Chefsmessen als voorbeeld. Je haat het of je bent er verliefd op. Zoals u zal snappen, behoor ik tot de tweede categorie.

Rasp voor parmezaanse kaas

Soenil Bahadoer: ‘Wij gebruiken deze vlijmscherpe raspen zelfs in onze keuken … ze geven een uitstekend resultaat omdat ze gelaserd zijn. Daarom zijn ze superscherp en zeer fijn zodat wij ze ook gebruiken in de professionele keukens. Doe er uw voordeel mee in uw keuken.’

SOENIL'S WEBSHOP

Er zijn nog veel meer mooie producten te ontdekken van deze productlijn, en er worden maandelijks nieuwe producten toegevoegd.
Scroll naar boven