restaurant delindehof 25 jaar

webshop SPICY CHEF SET OF SPICES

Spicy Chef Set of Spices by Soenil Bahadoer @Lindehof

 

Vanuit Restaurant de Lindehof in Nuenen, komen deze specerijen, waar SVH Meesterkok Soenil Bahadoer zijn Surinaams-Hindoestaanse roots naar twee sterren level tilt. Dit alles met de simpele maar smaakvolle keuken van zijn moeder als basis, gecombineerd met klassiek Franse technieken die Soenil opdeed tijdens zijn werkzaamheden bij gerenommeerde restaurants in Nederland en België.

Ieder gerecht dat hij maakt is een harmonieuze compositie van smaak, geur en kleur. Elke smaakpapil op de tong wordt geprikkeld; stap voor stap en eindigend met een ware smaakexplosie.

Om de beleving voor u als gast niet te laten eindigen bij het verlaten van het restaurant hebben we de handen ineen geslagen om Soenil zijn smaken in spice blends te vereeuwigen. Kruidig, iets pikant maar vooral in harmonie zodat u thuis michelin ster waardige smaken kunt gebruiken in uw eigen gerechten.

bekijk hier enkele producten uit de webshop

spicy chef

Spicy Chef Set of Spices by Soenil Bahadoer @Lindehof

Laat uw culinaire fantasie de vrije loop en experimenteer naar hartenlust met deze smaakmakers.

Spicy Chef - Madinat

Koriander, venkel en paprika als basis ondersteund door een pepertje en knoflook

Spicy Chef - Vadouvan

Een eigentijdse benadering van een klassieker, curcuma, gember, kardemon als basis.

Arabian Masala Blend

Deze bijzondere Arabian Masala Blend is speciaal ontwikkeld door Soenil en deze kruiden en specerijen maken de gerechten van Soenil ook zo uniek. Geen strak afgewogen hoeveelheden en samenstellingen, maar gevoel, daar draait het om.

You cannot copy content of this page

Logo restaurant delindehof